• Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

  Weboldal készítés

  Google Minősített Partner!

Ma már minden Cég számára létfontosságú, hogy rendelkezzen weboldallal, hiszen bárki, aki terméket vagy szolgáltatást keres, az internetet hívja segítségül. Ezáltal rengeteg potenciális ügyfelet bukhat az a Cég, aki láthatatlan az interneten!

A weboldal készítés alap pillérei

Minden weboldal más és más, viszont vannak olyan tényezők, amelyekkel minden modern weboldalnak egyaránt rendelkeznie kell

Gyors weboldal betöltési sebesség

Rohanó világunkban az emberek azonnal hozzá akarnak jutni a számukra fontos információkhoz. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a weboldalunk gyorsan rendelkezésre álljon. Statisztikák szerint az emberek maximum 4 másodpercet várnak egy weboldal betöltésére. Ha több az oldal betöltési sebessége, akkor minden másodperccel látogatók sokaságát bukhatjuk el!

Mobilbarát weboldal kialakítás

Manapság már mindenki rendelkezik okos telefonnal, így bárhonnan, bármikor megszerezheti a számára szükséges információt. Az internet felhasználók több mint fele a telefonját használja a böngészés során. Erre a weboldalunkat is fel kell készítenünk, mégpedig úgy, hogy a honlap tartalmi részét úgy optimalizáljuk, hogy az minden eszközön megfelelően jelenjen meg!

Könnyen használható oldalstruktúra

Fontos, hogy a honlap készítés során úgy alakítsuk ki a különböző terméket vagy szolgáltatást bemutató oldalakat, hogy azokat a felhasználók könnyen megtalálhassák, és rendezetten, logikusan felépítve kapjanak meg minden szükséges információt. Például ne rögtön az árakat mutassuk meg, inkább sorakoztassuk fel az előnyöket, pozitívumokat, majd utána írjunk az árakról.

Informatív szöveges tartalmak

A weboldal dolga, hogy eladja termékét, értékesítse szolgáltatását. Honlapunk úgy működik jól, ha üzleteket köt, bevételt termel. Ezt természetesen csak akkor tudja megcsinálni, ha olyan szöveges tartalmakkal töltjük fel, amelyek nem csak bemutatják a terméket, hanem érvelnek mellette, kifogásokat kezelnek, kérdésekre adnak választ. Ha ezt tudja a weboldalunk, akkor értékes lesz a látogatók számára.

Egyedi, arculatra szabott webdesign

Ha már a weboldalunk dolga, hogy üzleteket kössön Cégünk számára, akkor érdemes a weblap készítés során nagyobb hangsúlyt fektetni a webdesign kialakítására. Ez nagyon fontos lehet, ha márkánkat építeni szeretnénk. Legyen egységes a weboldal, a céglogó, a színek használata.

Miért fontos a weboldal minősége?

A termékünk vagy szolgáltatásunk iránt érdeklődők túlnyomó többsége, nagy eséllyel, a weboldalunkkal találkozik először. Az első benyomást a weboldal kelti a látogatókban, már csak ezért is kiemelten fontos a minőség.

Amit a honlap minőségben nyújt, azt nyújtja a kínált termék vagy szolgáltatás. – Legalábbis a látogatók többsége azonnal így gondolkozik.

Gondoljon csak bele: mit vár egy olyan szolgáltatástól, aminek a weboldala lassú, elavult, kevés információt ad? Azonnal arra fog gondolni, ha ilyen a honlap, akkor milyen lehet az általa kínált szolgáltatás? – Nem túl meggyőző igaz?

Mit tud, egy minőségi weboldal?

A fent felsorolt előnyök mellett tovább pozitívum, hogy ha szeretne Google hirdetést a weboldalára, akkor egy minőségi weboldalra jóval olcsóbb kattintási árakon tud látogatókat szerezni, és a megszerzett látogatók jóval nagyobb arányban vásárolnak a weboldalon.

Ezen kívül a keresőoptimalizálás is jóval hatékonyabb egy olyan weboldalon, ahol minden alapvető lépés rendben van, és nem kell még ezeknek a hiányosságoknak a javításával is foglalkozni. Ezáltal rövidebb idő alatt kerülhet a weboldal a fontos keresési kifejezésekre jó pozícióba.

Weboldal készítés árak

A weboldal készítés árát rengeteg tényező befolyásolhatja, ezért a honlapkészítés árhoz előbb tudnunk kell, hogy milyen egyedi igényeket kell megvalósítani.

Weblap készítés árát befolyásoló tényezők

A honlap készítés árak nagyban függnek az igényektől.

Természetesen nem kell Önnek kitalálni, hogy pontosan milyen elemekre lesz szüksége a weboldalnak, szakértő kollégáink minden esetben javaslatot tesznek, annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb weboldalt készíthessük el Cége számára.

 • Menüpontok száma
 • Árajánlatkérő űrlap
 • Webdesign
 • Tartalomírás / meglévő tartalom feltöltés
 • Blog funkció beépítés
 • Hírlevél küldő rendszer
 • Képgaléria (feltöltendő képek száma)
 • Közösségi oldalak beépítése
 • További idegen nyelvek kialakítása
 • Térkép integráció

Weboldal készítés menete

A weboldal készítés két részre bontható le. Az első maga a weboldal tervezés, a második pedig a weboldal létrehozás. Mutatjuk lépésről lépésre, hogy mire számíthat, ha minket bíz meg weboldala elkészítésével.

1

Igényfelmérés

Egy rövid kérdősor kitöltését követően pontosan tudjuk, hogy milyen weboldalra lesz szüksége, milyen elemeket kell tartalmazzon. Ez alapján készítjük el az árajánlatot.

Árajánlat készítés

Az igényfelmérést követően egy tételes weboldal készítés árajánlatot kap kézhez, ami minden egyes elemet, és annak árát is tartalmazza.

2
3

Weboldal tervezés

Az árajánlat elfogadása után elkezdjük megtervezni a weboldalát, már ezen a ponton figyelembe véve a fontosabb kulcsszavakat, keresési kifejezéseket.

Tartalomgyártás / tartalomfeltöltés

Elkészítjük a weboldalra szánt szöveges tartalmakat, amelyet optimalizálunk a Google keresőrobotok számára, és a látogatók számára egyaránt.

4
5

Webdesign kialakítás

Kialakítjuk az aloldalak design részét, figyelembe véve azokat a weboldalakat, amelyeket megjelenése elnyerte az Ön tetszését.

Alapvető keresőoptimalizálási lépések

Beépítjük az alap statisztikai mérőprogramokat (google analytics, webmester), valamint a szükséges bővítményeket a jó pozíció érdekében.

6
7

Weboldal véglegesítés 

Egyeztetést követően elvégezzük az utolsó simításokat a weboldalon, majd véglegesítjük és átadjuk azt a megrendelőnek, minden szükséges hozzáféréssel.

Miért bízzon meg minket, weboldala elkészítésével?

 • Mert segítünk kiválasztani a tökéletes domain nevet.
 • Mert több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az Online Marketing területén.
 • Mert egyedi fejlesztési megoldásokkal is a segítségére lehetünk.
 • Mert könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel rendelkeznek az általunk készített honlapok.
 • Mert e-mailben és telefonon is állandóan a rendelkezésére állunk.
 • Mert a weboldal készítést követően sem engedjük el a kezét, segítünk fejleszteni, hirdetni.
 • Mert egy kézben lehet a teljes Online Marketing folyamata.
 • Mert a Keresőoptimalizálás, Google hirdetés és Facebook hirdetés területén is segítségére lehetünk.

Van már weboldala, de úgy érzi, érdemes lenne fejleszteni, megújítani? Kérje Díjmentes weboldal árajánlatunkat, és rendelkezzen Ön is egy naprakész, professzionális, keresőbarát weboldallal!