• Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

    Webáruház bérlés

    Google Minősített Partner!

Webáruház bérlés? Miért ne?

Napjainkban rendkívül nagy teret hódít az internethasználat, munkavégzés tekintetében és magánéletünkben egyaránt. A világháló életünk szinte minden területén számos lehetőséget kínál, utat nyit információszerzéshez, kommunikációhoz, ügyintézéshez, és akár vásárláshoz is. Ez utóbbit illetően beszélhetünk különféle adok-veszek típusú honlapokról, az online kereskedelem világában azonban a webáruházak örvendenek a legnagyobb népszerűségnek.

webáruházak mai rohanó világunkban kényelmes megoldást nyújtanak a vásárlásra. Míg korábban több üzletet fel kellett kutatnunk, ha valamit szerettünk volna megvásárolni, ma a különféle webáruházak széles kínálatának köszönhetően néhány kattintással megvehetjük a kiszemelt terméket, melyet akár házhozszállítással is kérhetünk, így ki sem kell mozdulnunk otthonunkból. Ez a vásárlási lehetőség a több órás üzletből-üzletbe járkáláshoz, hosszadalmas sorban álláshoz, zsúfolt tömegközlekedési eszközökön való szállításhoz képest minden szempontból egyszerűbb és komfortosabb megoldást kínál. Nem meglepő hát, hogy a webáruházak rendkívüli népszerűségnek örvendenek napjainkban.

Mindezek értelmében minden kereskedelemmel foglalkozó cégnek szüksége van egy webáruházra, hiszen ezáltal jelentős forgalommal gyarapodik üzlete, ami természetesen bevétel növekedéssel is jár. Fontos tudnia, hogy webáruházat készíttetni rendkívül költséges megoldást jelent. Manapság azonban, szinte mindent, amit megvásárolhatnánk, bérelhetünk is.

Miért ne bérelhetne webáruházat?

webáruház bérlésnek köszönhetően hatalmas összegeket takaríthat meg cégének, miközben egy tökéletesen üzemelő kereskedelmi oldalon kínálhatja termékeit. A webáruház bérlés esetében csupán havidíjat kell fizetnie, ami töredéke a készítés díjának. Bérelt webáruházát profi kivitelezéssel, az Ön igényeinek megfelelően, cége profiljához és termékei sajátosságaihoz igazítva veheti birtokba.

A Kampányfelügyelet Magyarország Kft. csapata nagyszerű lehetőséget kínál Önnek, ha szeretne egy modern kereskedelmi formát alkalmazni. Bérelje tőlünk webáruházát és hozzáértő, tapasztalt munkatársaink segítségével egy igényes és stílusos weboldalon keresztül bonyolíthatja cége kereskedelmét!

Az online piactér, mely meghozza a várt sikereket!

A mai rohanó világban az online szféra kihasználatlansága a legnagyobb hiba, melyet egy vállalkozás elkövethet. Különösen abban az esetben, ha a cég profilja az értékesítés. Legyen szó szolgáltatásról vagy adott termékekről, az online piactérben való jelenlét szükséges a sikeresség érdekében!

Webáruház bérlési szolgáltatás igénybevételével számtalan előnyben részesülhet cége! De miért is érdemes nyitni az online világ felé?

  • Szélesebb terjeszkedési felület – Webáruház bérlésével kitárulkozik a világ, és a föld bármely szegletében elérhetjük potenciális ügyfeleinket/vásárlóinkat.
  • Letisztultabb, egyszerűbb vásárlási folyamat – Akár nemzetközi, akár hazai piacon leegyszerűsödik a vásárlás folyamata. Nincs sorban állás, valósak a készletek és pár kattintással otthonukból vásárolhatnak ügyfeleink.
  • Biztonságos – Webáruház bérlésével mind a vásárlás folyamata, mind az utána következő tranzakciók biztonságosabbak.

Miért ne használná ki az online tér terjeszkedését a saját vállalkozása eredményességének érdekében? Forduljon szakértő munkatársainkhoz, és mi segítünk Önnek sikerei elérésében!

Webáruház bérlés vagy saját szoftver?

Egy webáruház üzemeltetésének két alternatívája létezik; kész szoftver megvásárlása vagy webáruház bérlés. Melyiket érdemes választani?

A kész webáruház szoftver esetében egyértelmű előnnyel jár az, hogy a webáruházra csak egyszer kell pénzt kiadni, de onnantól kezdve a szoftver tulajdonosává válunk. Azonban figyelembe kell venni, hogy a webáruház szoftver üzemeltetéséhez is külön tárhely szükséges, amivel, hanem rendelkezünk, bérelnünk kell éves vagy havi díj ellenében. Amennyiben a szoftvert fejlesztik, az újdonságokat külön kell telepítenünk.

A webáruház bérlés ezzel szemben folyamatos bérleti díj kiadást jelent, de ennek megvannak a maga előnyei. Ha a webáruházat béreljük, nem kell saját magunknak szoftvert telepíteni, beállításokat létrehozni, hiszen egy kész rendszert kapunk használatra. A bérelt szoftver is a szolgáltató tárhelyéről fut, így azt sem kell külön bérelni a használathoz. Habár nem férhetünk hozzá a forráshoz, mégsem kell aggódnunk a változtatások miatt, hiszen az újítások, frissítések automatikusan megjelennek a bérelt webáruházban is.

webáruház bérlés kényelmes, kedvező árú megoldást kínál minden cégtulajdonosnak. Győződjön meg róla Ön is, és a részletekért forduljon bizalommal munkatársainkhoz!