• Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

    Friss hírek

NÉHÁNY HIBA, AMELYEKET NEM SZABAD ELKÖVETNI A FACEBOOK HIRDETÉSEK SORÁN

Sokan úgy gondolják, hogy felesleges a Facebook hirdetéseketszakértőkre bízni, hiszen mindenki tud néhány sort írni. Azonban az online marketing során, így a Facebook hirdetések terén is sajnos nagyon könnyű mellélőni, és a hirdetés vagy nem éri el a célját, vagy rosszabb esetben még visszafelé is elsülhet a dolog. Nézzünk néhány példát arra, hogy hogyan ne hirdessünk!

Egy Facebook hirdetésre a kép kelti fel a figyelmet. Ha a kép érdekes, akkor fogják csak elolvasni a szöveget is. Figyeljünk oda a minőségre, és arra, hogy illeszkedjen a témához is! Gyakran elkövetett hiba, hogy a hirdetés szövege túl hosszú. Nem itt kell a terméket eladnunk, itt csak annyit kell elérnünk, hogy felkeltsük a figyelmet, és az érdeklődő tovább kattintson a honlapra. Sokan nem a megfelelő célközönséget választják ki, így olyan emberek látják a hirdetést, akiket abszolút nem fog érdekelni.

Facebook hirdetések adta lehetőségeket érdemes kihasználni, de ez csak úgy lehetséges, ha minden apróságra odafigyelünk. Szakértő csapatunk ebben segít Önnek! Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!