• Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

    Friss hírek

MI AZ, AMI MIATT SIKERTELEN LEHET EGY FACEBOOK KAMPÁNY?

Napjaink egyik legnépszerűbb marketing eszköze a Facebook.  Már szinte az összes vállalkozó felfedezte a benne rejlő lehetőségeket, és tudja, hogy ezt bizony nem érdemes kihagyni. Ahhoz azonban, hogy egy Facebook kampány valóban sikeres legyen, sok mindennek kell megfelelnie. Nézzük, melyek a leggyakrabban elkövetett hibák!

Nagy jelentősége van, hogyha feladunk egy hirdetést Facebookon, akkor ahhoz megfelelő képet válasszunk. A fénykép legyen a témához kapcsolódó, nagy felbontású és figyelemfelkeltő. Ha már a képpel felkeltettük az érdeklődést, a hirdetés szöveges része lesz a legfontosabb. Ha túl hosszú, nem fogják elolvasni, ha helyesírási hiba van benne, az pedig bizalmatlanná teszi az olvasót. A sikeres Facebook kampányhoz fontos, hogy legyen valamilyen cselekvésre ösztönző kérés is, például „Kattintson honlapunkra!” vagy „Ha tetszett, ossza meg a bejegyzést!”. Figyeljünk oda arra, hogy a jó kampánycélt és a megfelelő célközönséget válasszuk ki!

Olyan Facebook kampányt szeretne, amivel biztosan nem lő mellé, hanem garantáltan sikeres lesz? Bízza magát tapasztalt szakembereinkre! Várjuk megkeresését Facebook kampánnyal kapcsolatban!