• Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

    Friss hírek

HOGYAN LEHET HATÉKONYABB A FACEBOOK REKLÁMJA?

Facebook reklámok már jól ismert eszközei az online marketingnek, azonban csak akkor lesznek sikeresek, ha maguk a reklámok is működőképesek. Íme, néhány tanács a hatékony Facebook reklámmegtervezéséhez és aktiválásához!

Facebook reklám tartalmának megírásánál vegyük figyelembe, hogy mi a túl kevés és mi a túl sok. A túl terjengős hirdetést senki nem fogja elolvasni. Sokkal többet érhetünk el a lényegretörő, érdekes információkkal, amik szinte meglebegtetik a többi részletet. Ezzel ösztönözhetjük a felhasználókat arra is, hogy továbblépjenek, és a cég oldalára kattintsanak a további információkért.

Nagyon lényeges a Facebook reklámot kiemelkedő színvonalú képpel, illusztrációval ellátni, hogy felkeltse a figyelmet. A pontos pozícionálással valóban azokat a felhasználókat lehet elérni, akiket célzottan szeretnénk, így minden beállításra ügyelni kell. Akiket elért a Facebook reklám, azoknak minél több oldalt meg kell mutatni, nemcsak a kampányt, de vele együtt a blogot, a youtube profilt stb. is. A Facebook reklámot rendszeresen cserélni kell, mert már 3-4 nap után „elhasználódik”, tehát folyamatosan gondoskodjunk új hirdetésekről.

Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, hogy segíthessünk az eredményes Facebook reklámmegtervezésében!