• Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

    Friss hírek

ÉRDEKESSÉG: A FACEBOOK SZÁMOKBAN

Napjaink egyik legnépszerűbb közösségi marketing eszköze a Facebookon való reklámozás. Picit nézegetve a statisztikai adatokat, ez nem is meglepő, de ha tovább olvas, Ön is látni fogja, hogy egy cég ma már talán a Facebook kampánnyal érheti el a legtöbb embert.

Ha csak abba belegondolunk, hogy másodpercenként 5 új profil jön létre, már az is elég megdöbbentő. Világszerte nagyságrendileg 3 milliárd Facebook felhasználó van, akik a tavalyi év második felében 9,16 milliárd dollár értékben hirdettek. Közel 85%-uk fiatalabb, mint 45 év, de egyre nő az idősebb korosztály aránya is. Egy átlagos felhasználó naponta nyolcszor látogatja meg a Facebookot, átlagban 20 percre.

Naponta közel 300 millió képet töltünk fel, percenként 510 ezer hozzászólást írunk, 293 ezren frissítjük a státuszunkat. A Facebook értékét 80 milliárd dollárra becsülik.

A számok is azt mutatják, hogy a Facebook olyan népszerűségnek örvend, amit érdemes kihasználni. Cégünk segít, hogy Facebook hirdetéseivel minden eddiginél több embert érjen el, keressen minket bizalommal még ma, hogy holnap indíthassuk Facebook kampányát!