• Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

    Friss hírek

A FACEBOOK REKLÁMRÓL BŐVEBBEN

Az online marketing világában a Facebook mára kihagyhatatlan tényező lett. Egy olyan felületen, ahol több millióan regisztrálnak és egy felhasználó naponta akár 11 alkalommal is belép, a hirdetés és jelenlét szinte kötelező.

Egy Facebook hirdetés létrehozásának és kezelésnek megvannak a maga jól bevált lépései, amivel Ön is pénzzé teheti ezt a befektetést. Nem csupán plusz bevételt, de újabb vásárlókat, bővülő ügyfélkört is szerezhet.

Az első feladat a célok meghatározása. Mit akar elérni a Facebook kampánnyal? Még több like-ot vagy azt, hogy a honlapját is megnézzék? A következő fontos a kérdés a célközönség elérése: kiket akar megszólítani, elérni és mikor? A jól beállított Facebook reklám azoknak a hírfolyamában fog megjelenni, akiket érdekel a szolgáltatásunk vagy a termékünk. A Facebook reklám különösen sikeres lehet szolgáltatások népszerűsítése céljából, újdonságok beharangozásához vagy pedig arra, hogy még több embert gyűjtsön az oldala kedvelőihez.

A jól célzott stratégia, a kampányonkénti 2-3 jól eltalált üzenet, a megfelelően meghatározott célközönség közelebb viszi a sikerhez. Segítünk ezt megvalósítani!