Kampányfelügyelet Magyarország kft.

Észrevette már üzenőfalán az eddig ismeretlen cégek hirdetéseit?

 

Miért ne hirdethetne Ön is a Facebook-on?

A Facebook nevű közösségi oldal mára teljesen, visszavonhatatlanul belopózott az életünkbe. Használhatjuk barátainkkal való kapcsolattartásra, szórakozásra, munkakeresésre, de ugyanígy online marketing célokra is.

A Facebook-on való jelenlét nagyban hozzájárul egy termék, egy szolgáltatás köztudatba való beépüléséhez. A hatalmas felhasználói körben könnyű bemérni a célközönséget, akik ráadásul oldalunk „like”-olásán keresztül ismerőseik számára tovább reklámozzák vállalkozásunkat.

A Facebook Hirdetésnek számos előnye van más reklám módszerekkel szemben:

 • - Kattintás után számolnak fel hirdetési díjat, így csak a félig már sikeres hirdetés kerül pénzbe, és kedvező áron indíthatunk kampányt;
 • - A nem, kor, lakhely, iskolázottság, beszélt nyelv, családi állapot, érdeklődési kör szerinti szűrés segít abban, hogy célzottan a potenciálisan ügyféllé váló, konverzióra hajlamos célközönség lássa hirdetésünket;
 • - A vizuális kialakítás nem vall agresszív marketing politikára, a felhasználókban nem kelt a hirdetés negatív benyomást.

Miután meggyőződött, hogy a legelterjedtebb közösségi oldalon való hirdetés a megfelelő terméke promóciója szempontjából, két féle hirdetési megjelenés közül választhat:

 1. 1. Az üzenőfalon a bejegyzések között, „ajánlott oldal”-ként
 2. 2. illetve az oldal jobb szélén, statikusan megjelenő hirdetés formájában.

Bármelyik hirdetési felületet választja, biztos lehet a kampány sikerességében. A már ismert oldalak, ismerősök új bejegyzései között a felhasználónak könnyen szemet szúr egy „ajánlott oldal” hirdetése, míg a jobb oldalt megjelenő hirdetés mindig szem előtt van, az üzenőfal lejjebb gördítése után is.

Szeretné kipróbálni a Facebook Hirdetést? Kérjen ajánlatot!

kipróbalom

A Facebook hirdetés számos marketing cél esetében bizonyul sikeresnek:

 • - a piacon újonnan megjelent termék vagy szolgáltatás promóciója;
 • - meglévő vállalkozás ismeretségének növelése;
 • - rajongói bázis kiépítése.

 

És hogy miért van mindehhez szüksége ránk?

Sokéves online marketing terén szerzett tapasztalatunk segítségével könnyen és gyorsan tudunk vállalkozása számára kampányt létrehozni és felügyelni. Facebook Hirdetés szolgáltatásunkba az alábbi részfolyamatok tartoznak bele:

 1. 1. Honlapja analízise után megadjuk a célközönség paramétereit;
 2. 2. Megírjuk a hirdetés szövegét, választunk hozzá megfelelő képet;
 3. 3. A kampány statisztikája szerint folyamatosan felügyeljük és optimalizáljuk hirdetéseit.

Bízza ránk terméke, szolgáltatása Facebook Hirdetését!

Kérjen ingyenes tanácsadást!

kipróbalom
 

Váljon láthatóvá! Hirdessen Facebook-on!

Napjainkban nem egyszerű vállalkozásba kezdeni, a gazdasági helyzet, politika és közéleti problémákon túl, a túlzsúfolt piac is nehezíti a körülményeket. A vállalkozók versengenek, mind az ügyfelekért, mind a magasabb profitért. Azonban többségük elvét egy hibát, hogy nem nyúl a technikai világ fontos eszközéhez, az online marketinghez.

Ez a szolgáltatás magába öleli az olyan platformokat is, melyeket naponta több millióan látogatnak, így a Facebook-ot is. Népszerűsége nem kétséges, mindazonáltal a Facebook hirdetésnek nem egyszerű a kezelése, és szakavatatlan kezekben fölösleges pénzkiadásokhoz vezethet. Tehát miért érdemes hozzánk fordulni Facebook hirdetés terén?

 • 1.  Munkatársaink a szakma mesterei, ismerik az online marketing minden trükkjét, és ezeket az Ön javára tudják fordítani.
 • 2. Lehetőséget biztosítunk, hogy akár közös erővel, akár megbízási alapon történjenek a szolgáltatások.
 • 3. Facebook hirdetési rendszerünk magasan a piaci feltételek felett teljesít.
 • 4. Viszonylag kevés befektetéssel, rövid időintervallumon belül, valóságos eredményekkel szolgálunk.

Használja ki Ön is a modern világ által nyújtott korszerű lehetőségeket, és legyen az Ön vállalkozása a legeredményesebb! Forduljon hozzánk bizalommal!

Bízza ránk terméke, szolgáltatása Facebook Hirdetését!

Kérjen ingyenes tanácsadást!

kipróbalom
 

A több milliós célközönség elérésének titka

Facebook hirdetésMikor a Facebook ötlete megszületett Zuckerberg elméjében, talán még nem is körvonalazódott benne, hogy mekkora jelentőségű forradalmat indít útjára. Ugyanis ez a közösségi média felület a marketing széles tárházával kecsegtet, melyekkel olyan tömegek mozgósíthatóak, amekkorára más szférában csak hatalmas költségek árán lehetne képes az ember.

A Facebook hirdetés elsőre nem tűnik bonyolult reklámozási lehetőségnek, azonban az egyszerű megnevezés mögött egy sokkal komplettebb rendszer húzódik, mint azt sokan gondolnák. Olyan analitikus rendszeren alapszik, mely pár specifikációt megadva képes kiszűrni a többmilliós felhasználói táborból azt a célközönséget, mely bizonyossággal érdekelt az adott hirdetési témában.

Ezek tudatában már gondolhatjuk, hogy a Facebook hirdetés mégsem olyan egyszerű folyamat, mint elsőre tűnt. Azonban szerencsére cégünk szakemberei tökéletesítették a Facebook hirdetés alkalmazását, így segítségünkkel az Ön cége is kihasználhatja ezt a kedvező feltételekkel kecsegtető reklámozási felületet!

Bízza ránk terméke, szolgáltatása Facebook Hirdetését!

Kérjen ingyenes tanácsadást!

kipróbalom
 

Mit is értünk közösségi marketing alatt?

Mit is értünk közösségi marketing alatt?A közösségi marketing gyakorlatilag egyidős a közösségi oldalak megjelenésével. A korábbi lehetőségekkel ellentétben kétirányú kommunikációt tesz lehetővé: nem csak a cégek adnak információkat a vásárlóik számára, hanem az ügyfelek is könnyedén visszajelezhetnek: kedveléssel, hozzászólásokkal és megosztásokkal.

A kommunikáció így sokkal személyesebb, közvetlenebb lett. Könnyebben kaphatunk információt, visszajelzést a termékekről, szolgáltatásokról, és ennek köszönhetően gyorsabban tudunk igazodni a piaci igényekhez.

A közösségi marketing előtti időkben inkább a vásárlás ösztönzés volt a cél, ma már pedig ezeken az oldalakon inkább az informálás, tájékoztatás. Ha valamit érdekesnek találnak az emberek, azt megosztják, amivel így nem csak magát az információt terjesztik, hanem a cég nevét is, ami pedig eladásokat eredményez.

Ha Ön is szeretné kihasználni a közösségi marketing erejét, és megismerne más lehetőségeket is, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérje bátran árajánlatukat!

Bízza ránk terméke, szolgáltatása Facebook Hirdetését!

Kérjen ingyenes tanácsadást!

kipróbalom
 

A Facebook reklámról bővebben

A Facebook reklámról bővebbenAz online marketing világában a Facebook mára kihagyhatatlan tényező lett. Egy olyan felületen, ahol több millióan regisztrálnak és egy felhasználó naponta akár 11 alkalommal is belép, a hirdetés és jelenlét szinte kötelező.

Egy Facebook hirdetés létrehozásának és kezelésnek megvannak a maga jól bevált lépései, amivel Ön is pénzzé teheti ezt a befektetést. Nem csupán plusz bevételt, de újabb vásárlókat, bővülő ügyfélkört is szerezhet.

Az első feladat a célok meghatározása. Mit akar elérni a Facebook kampánnyal? Még több like-ot vagy azt, hogy a honlapját is megnézzék? A következő fontos a kérdés a célközönség elérése: kiket akar megszólítani, elérni és mikor? A jól beállított Facebook reklám azoknak a hírfolyamában fog megjelenni, akiket érdekel a szolgáltatásunk vagy a termékünk. A Facebook reklám különösen sikeres lehet szolgáltatások népszerűsítése céljából, újdonságok beharangozásához vagy pedig arra, hogy még több embert gyűjtsön az oldala kedvelőihez.

A jól célzott stratégia, a kampányonkénti 2-3 jól eltalált üzenet, a megfelelően meghatározott célközönség közelebb viszi a sikerhez. Segítünk ezt megvalósítani!

 

A Facebook hirdetések típusairól

A Facebook hirdetések típusairólA Facebook üzleti oldal alapvető online marketing eszköz. Persze egy Facebook oldal önmagában még nem jelenti azt, hogy magától beindul a siker, tudni kell kezelni is azt. Kezdésként nem árt tisztában lenni azzal, hogy milyen posztokat, milyen Facebook hirdetéseket tudunk szétküldeni a követőknek.

A Facebook hirdetés egyik alapvető fajtája az egyszerű fénykép, amit mindenki ért, sokan megnézik, könnyen, egyszerűen lehet vele kommunikálni. A siker érdekében minél kevesebb szöveggel egészítsük ki, vagy egyáltalán ne írjunk a kép alá semmit.

A video szintén népszerű Facebook hirdetés, amivel izgalmasabbá tehetjük, színesíthetjük az üzleti oldalunkat, illetve egy kitűzött célhoz, kampányhoz is felhasználhatjuk.

A következő a carousel hirdetés, vagyis a galéria, illetve a vele rokon slideshow is a több kép megjelenítése. Ezek a típusú Facebook hirdetések látványosak, érdekesek, hirdetéshez ideálisak.

Szeretne mindent megtudni a Facebook hirdetések lehetőségeiről? Keressen minket bizalommal!

 

Miért bizonyul tökéletes választásnak egy Facebook kampány?

Miért bizonyul tökéletes választásnak egy Facebook kampány?Mostanság rengeteg pozitívumot lehet hallani a Facebook kampányokról, így egyre több vállalkozó dönt amellett, hogy a közösségi oldalon keresztül biztosítja cége, szolgáltatásai vagy termékei népszerűségét.

A Facebook kampányok elsősorban azért kedveltek, mert a hirdetések gyorsan és egyszerűen, célzottan jutnak el a potenciális érdeklődőkhöz, amennyiben maga a kampány megfelelő, jól átgondolt beállításokkal rendelkezik ehhez. Természetesen ahhoz, hogy egy Facebook kampány sikeres legyen, szükség lesz kreatív, figyelemfelkeltő szövegekre és látványos vizuális anyagokra is, így a vállalkozó biztos lehet benne, hogy a lehetséges vásárlók vagy ügyfelek figyelmét fel fogja kelteni cége tevékenysége.

Amennyiben Ön is szeretné megalapozni vállalkozása sikerét, döntsön a Facebook kampány mellett! Ismerje meg a részleteket, a kampányok elindításához és kezeléséhez keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, szakértőink mindenben segítenek Önnek!

Érdekesség: a Facebook számokban

kampanyfelugyelet.com_20180618

Napjaink egyik legnépszerűbb közösségi marketing eszköze a Facebookon való reklámozás. Picit nézegetve a statisztikai adatokat, ez nem is meglepő, de ha tovább olvas, Ön is látni fogja, hogy egy cég ma már talán a Facebook kampánnyal érheti el a legtöbb embert.

Ha csak abba belegondolunk, hogy másodpercenként 5 új profil jön létre, már az is elég megdöbbentő. Világszerte nagyságrendileg 3 milliárd Facebook felhasználó van, akik a tavalyi év második felében 9,16 milliárd dollár értékben hirdettek. Közel 85%-uk fiatalabb, mint 45 év, de egyre nő az idősebb korosztály aránya is. Egy átlagos felhasználó naponta nyolcszor látogatja meg a Facebookot, átlagban 20 percre.

Naponta közel 300 millió képet töltünk fel, percenként 510 ezer hozzászólást írunk, 293 ezren frissítjük a státuszunkat. A Facebook értékét 80 milliárd dollárra becsülik.

A számok is azt mutatják, hogy a Facebook olyan népszerűségnek örvend, amit érdemes kihasználni. Cégünk segít, hogy Facebook hirdetéseivel minden eddiginél több embert érjen el, keressen minket bizalommal még ma, hogy holnap indíthassuk Facebook kampányát!

Share Button

Facebook