Kampányfelügyelet Magyarország kft.

Észrevette már üzenőfalán az eddig ismeretlen cégek hirdetéseit?

 

Új termék vagy szolgáltatás? Terjessze hírét Facebook kampánnyal!

Egy vállalkozás életében egy új szolgáltatás vagy termék bevezetése jelentős lépés, hiszen ez a fejlődés jele, azonban egyúttal kihívást is jelent, hiszen ahhoz, hogy minél több ember értesüljön az újdonságokról, meg kell találni ehhez a megfelelő, valóban célravezető megoldást. Ha Ön is éppen szeretne valamilyen újdonsággal szolgálni leendő és meglévő ügyfeleinek, vásárlóinak, de még nem lelte meg a megoldást a hatékony hirdetéshez, válassza a Facebook kampányt!

Manapság szinte alig van olyan ember, aki ne lenne aktívan jelen a legnépszerűbb közösségi oldalon. A Facebookot nemcsak az ismerősökkel történő kapcsolattartásra használják az emberek, hanem tájékozódásra a különböző szolgáltatások, termékek között, hiszen a magánszemélyek mellett cégek is fellelhetők az oldalon. Egy jól felépített Facebook kampánnyal könnyedén el lehet juttatni az új termék vagy szolgáltatás hírét a potenciális ügyfelekhez.

Tapasztalja meg Ön is a Facebook kampány hatékonyságát, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szeretné kipróbálni a Facebook Hirdetést? Kérjen ajánlatot!

kipróbalom
 

Miért ne hirdethetne Ön is a Facebook-on?

A Facebook nevű közösségi oldal mára teljesen, visszavonhatatlanul belopózott az életünkbe. Használhatjuk barátainkkal való kapcsolattartásra, szórakozásra, munkakeresésre, de ugyanígy online marketing célokra is.

A Facebook-on való jelenlét nagyban hozzájárul egy termék, egy szolgáltatás köztudatba való beépüléséhez. A hatalmas felhasználói körben könnyű bemérni a célközönséget, akik ráadásul oldalunk „like”-olásán keresztül ismerőseik számára tovább reklámozzák vállalkozásunkat.

A Facebook Hirdetésnek számos előnye van más reklám módszerekkel szemben:

 • – Kattintás után számolnak fel hirdetési díjat, így csak a félig már sikeres hirdetés kerül pénzbe, és kedvező áron indíthatunk kampányt;
 • – A nem, kor, lakhely, iskolázottság, beszélt nyelv, családi állapot, érdeklődési kör szerinti szűrés segít abban, hogy célzottan a potenciálisan ügyféllé váló, konverzióra hajlamos célközönség lássa hirdetésünket;
 • – A vizuális kialakítás nem vall agresszív marketing politikára, a felhasználókban nem kelt a hirdetés negatív benyomást.

Miután meggyőződött, hogy a legelterjedtebb közösségi oldalon való hirdetés a megfelelő terméke promóciója szempontjából, két féle hirdetési megjelenés közül választhat:

 1. 1. Az üzenőfalon a bejegyzések között, „ajánlott oldal”-ként
 2. 2. illetve az oldal jobb szélén, statikusan megjelenő hirdetés formájában.

Bármelyik hirdetési felületet választja, biztos lehet a kampány sikerességében. A már ismert oldalak, ismerősök új bejegyzései között a felhasználónak könnyen szemet szúr egy „ajánlott oldal” hirdetése, míg a jobb oldalt megjelenő hirdetés mindig szem előtt van, az üzenőfal lejjebb gördítése után is.

Szeretné kipróbálni a Facebook Hirdetést? Kérjen ajánlatot!

kipróbalom

A Facebook hirdetés számos marketing cél esetében bizonyul sikeresnek:

 • – a piacon újonnan megjelent termék vagy szolgáltatás promóciója;
 • – meglévő vállalkozás ismeretségének növelése;
 • – rajongói bázis kiépítése.

 

És hogy miért van mindehhez szüksége ránk?

Sokéves online marketing terén szerzett tapasztalatunk segítségével könnyen és gyorsan tudunk vállalkozása számára kampányt létrehozni és felügyelni. Facebook Hirdetés szolgáltatásunkba az alábbi részfolyamatok tartoznak bele:

 1. 1. Honlapja analízise után megadjuk a célközönség paramétereit;
 2. 2. Megírjuk a hirdetés szövegét, választunk hozzá megfelelő képet;
 3. 3. A kampány statisztikája szerint folyamatosan felügyeljük és optimalizáljuk hirdetéseit.

Bízza ránk terméke, szolgáltatása Facebook Hirdetését!

Kérjen ingyenes tanácsadást!

kipróbalom
 

Váljon láthatóvá! Hirdessen Facebook-on!

Napjainkban nem egyszerű vállalkozásba kezdeni, a gazdasági helyzet, politika és közéleti problémákon túl, a túlzsúfolt piac is nehezíti a körülményeket. A vállalkozók versengenek, mind az ügyfelekért, mind a magasabb profitért. Azonban többségük elvét egy hibát, hogy nem nyúl a technikai világ fontos eszközéhez, az online marketinghez.

Ez a szolgáltatás magába öleli az olyan platformokat is, melyeket naponta több millióan látogatnak, így a Facebook-ot is. Népszerűsége nem kétséges, mindazonáltal a Facebook hirdetésnek nem egyszerű a kezelése, és szakavatatlan kezekben fölösleges pénzkiadásokhoz vezethet. Tehát miért érdemes hozzánk fordulni Facebook hirdetés terén?

 • 1.  Munkatársaink a szakma mesterei, ismerik az online marketing minden trükkjét, és ezeket az Ön javára tudják fordítani.
 • 2. Lehetőséget biztosítunk, hogy akár közös erővel, akár megbízási alapon történjenek a szolgáltatások.
 • 3. Facebook hirdetési rendszerünk magasan a piaci feltételek felett teljesít.
 • 4. Viszonylag kevés befektetéssel, rövid időintervallumon belül, valóságos eredményekkel szolgálunk.

Használja ki Ön is a modern világ által nyújtott korszerű lehetőségeket, és legyen az Ön vállalkozása a legeredményesebb! Forduljon hozzánk bizalommal!

Bízza ránk terméke, szolgáltatása Facebook Hirdetését!

Kérjen ingyenes tanácsadást!

kipróbalom
 

Környezetbarát reklám? Válassza a közösségi marketinget!

A cégtulajdonosok nem is gondolnák, hogy bizonyos marketingeszközökkel mennyire meg tudják terhelni a környezetet. Elég csak a szórólapok nyomtatására gondolni, amik előbb-utóbb hulladékként végzik, és ráadásul gyakran el sem jutnak a célközönséghez. Ha Ön környezetbarát marketingeszközt részesítene előnyben vállalkozásának népszerűsítéséhez, válassza a közösségi marketinget!

A közösségi marketingnek köszönhetően cége környezettudatossá tud válni, hiszen ebben az esetben vállalkozásának népszerűsítéséhez papír és tinta helyett egyedül csak közösségi oldalra van szüksége. Ráadásul a közösségi marketinggel sokkal nagyobb az esély arra, hogy eljut a célközönséghez, hiszen ehhez már olyan algoritmusok és megoldások állnak rendelkezésre, amelyek képesek eljuttatni az információkat azokhoz, akiket valóban érdekelhetnek a cég termékei, illetve szolgáltatásai.

A közösségi marketinggel csakis jót tehet a környezettel, és ez még a cég javára is válik. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné közreműködésünket kérni a közösségi marketingben, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

kipróbalom
 

Hogyan legyen hatékonyabb a Facebook reklám?

Az online marketing világában a Facebook reklám, illetve a közösségi média felületeinek aktív, üzleti célú használata már alapvető dolognak számít. A közösségi médiában való jelenléttől azonban még nem lesz egy csapásra sikeres egy vállalkozás. Hogyan lehet minél hatékonyabb Facebook reklámot készíteni?

A Facebook reklám esetében is fontos a precíz pozicionálás, a célok meghatározása. Ha ez megvan, magának a hirdetésnek a formája és tartalma is lényeges. Ne használjunk túl sok szöveget, a tartalom legyen kreatív, az sem baj, ha az érzelmekre hat, megfogja a felhasználókat. Érdemes visszamenőleg kielemezni, mi az, ami működött, népszerűbb volt és arra építeni. A verseny nagy, de ez nem azt jelenti, hogy el kell árasztani a felhasználókat. Ha túl gyakran látnak egy Facebook reklámot, nem fognak rá felfigyelni, sőt, immunisak lesznek rá.

Amennyiben további tanácsok is érdeklik Facebook reklámmal kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Bízza ránk terméke, szolgáltatása Facebook Hirdetését!

Kérjen ingyenes tanácsadást!

kipróbalom

Mi az, ami miatt sikertelen lehet egy Facebook kampány?

Facebook kampány

Napjaink egyik legnépszerűbb marketing eszköze a Facebook.  Már szinte az összes vállalkozó felfedezte a benne rejlő lehetőségeket, és tudja, hogy ezt bizony nem érdemes kihagyni. Ahhoz azonban, hogy egy Facebook kampány valóban sikeres legyen, sok mindennek kell megfelelnie. Nézzük, melyek a leggyakrabban elkövetett hibák!

Nagy jelentősége van, hogyha feladunk egy hirdetést Facebookon, akkor ahhoz megfelelő képet válasszunk. A fénykép legyen a témához kapcsolódó, nagy felbontású és figyelemfelkeltő. Ha már a képpel felkeltettük az érdeklődést, a hirdetés szöveges része lesz a legfontosabb. Ha túl hosszú, nem fogják elolvasni, ha helyesírási hiba van benne, az pedig bizalmatlanná teszi az olvasót. A sikeres Facebook kampányhoz fontos, hogy legyen valamilyen cselekvésre ösztönző kérés is, például „Kattintson honlapunkra!” vagy „Ha tetszett, ossza meg a bejegyzést!”. Figyeljünk oda arra, hogy a jó kampánycélt és a megfelelő célközönséget válasszuk ki!

Olyan Facebook kampányt szeretne, amivel biztosan nem lő mellé, hanem garantáltan sikeres lesz? Bízza magát tapasztalt szakembereinkre! Várjuk megkeresését Facebook kampánnyal kapcsolatban!

Bízza ránk terméke, szolgáltatása Facebook Hirdetését!

Kérjen ingyenes tanácsadást!

kipróbalom
 

 

A több milliós célközönség elérésének titka

Facebook hirdetésMikor a Facebook ötlete megszületett Zuckerberg elméjében, talán még nem is körvonalazódott benne, hogy mekkora jelentőségű forradalmat indít útjára. Ugyanis ez a közösségi média felület a marketing széles tárházával kecsegtet, melyekkel olyan tömegek mozgósíthatóak, amekkorára más szférában csak hatalmas költségek árán lehetne képes az ember.

A Facebook hirdetés elsőre nem tűnik bonyolult reklámozási lehetőségnek, azonban az egyszerű megnevezés mögött egy sokkal komplettebb rendszer húzódik, mint azt sokan gondolnák. Olyan analitikus rendszeren alapszik, mely pár specifikációt megadva képes kiszűrni a többmilliós felhasználói táborból azt a célközönséget, mely bizonyossággal érdekelt az adott hirdetési témában.

Ezek tudatában már gondolhatjuk, hogy a Facebook hirdetés mégsem olyan egyszerű folyamat, mint elsőre tűnt. Azonban szerencsére cégünk szakemberei tökéletesítették a Facebook hirdetés alkalmazását, így segítségünkkel az Ön cége is kihasználhatja ezt a kedvező feltételekkel kecsegtető reklámozási felületet!

Bízza ránk terméke, szolgáltatása Facebook Hirdetését!

Kérjen ingyenes tanácsadást!

kipróbalom
 

Mit is értünk közösségi marketing alatt?

Mit is értünk közösségi marketing alatt?A közösségi marketing gyakorlatilag egyidős a közösségi oldalak megjelenésével. A korábbi lehetőségekkel ellentétben kétirányú kommunikációt tesz lehetővé: nem csak a cégek adnak információkat a vásárlóik számára, hanem az ügyfelek is könnyedén visszajelezhetnek: kedveléssel, hozzászólásokkal és megosztásokkal.

A kommunikáció így sokkal személyesebb, közvetlenebb lett. Könnyebben kaphatunk információt, visszajelzést a termékekről, szolgáltatásokról, és ennek köszönhetően gyorsabban tudunk igazodni a piaci igényekhez.

A közösségi marketing előtti időkben inkább a vásárlás ösztönzés volt a cél, ma már pedig ezeken az oldalakon inkább az informálás, tájékoztatás. Ha valamit érdekesnek találnak az emberek, azt megosztják, amivel így nem csak magát az információt terjesztik, hanem a cég nevét is, ami pedig eladásokat eredményez.

Ha Ön is szeretné kihasználni a közösségi marketing erejét, és megismerne más lehetőségeket is, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérje bátran árajánlatukat!

Bízza ránk terméke, szolgáltatása Facebook Hirdetését!

Kérjen ingyenes tanácsadást!

kipróbalom
 

A Facebook hirdetések elhelyezéséről bővebben

A Facebook hirdetések elhelyezéséről bővebben Azt már minden kezdő és profi marketinges tudja, hogy napjainkban social media nélkül nincs sikeres kampány. A Facebook a legtöbb vásárlóhoz elérést jelent, hiszen akik naponta többször is a legnépszerűbb közösségi oldalon szörföznek, azoknak a figyelmét Facebook hirdetéssel, Facebook kampánnyal könnyen fel lehet kelteni.

A Facebook hirdetések is többfélék lehetnek, érdemes alaposabban is megismerni, hogy miből lehet válogatni. Az egyik legkézenfekvőbb csoportosítás a hirdetések elhelyezéséhez kötődik. Hol jelenjen meg a reklám a Facebook felületén és mi alapján döntsük el ezt a kérdést?
A hirdetés megjelenhet a hírfolyamban, amit az összes felületen látni lehet, és ami egy kattintással a weboldalra visz. A reklám kerülhet videóba is, megszakítva annak lejátszását. Ez bevett, de nem túl népszerű formája a Facebook hirdetésnek. Cikk formában is megjeleníthetjük az anyagot, illetve egy másik cikkben is el lehet helyezni, amire a felhasználók rákattintanak. Kedvelt még a jobb oldali sávban történő megjelenés is, ami nagyobb aktivitást generál. Ezen túl ott van még a Messenger, a Stories és a Marketplace is, ahol a Facebook hirdetések megjelenhetnek. Mindegyik más árkategória, különböző elérést generál és változatos tartalmi követelményekkel jár.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, ha profi Facebook hirdetést szeretne!

A Facebook reklámról bővebben

A Facebook reklámról bővebbenAz online marketing világában a Facebook mára kihagyhatatlan tényező lett. Egy olyan felületen, ahol több millióan regisztrálnak és egy felhasználó naponta akár 11 alkalommal is belép, a hirdetés és jelenlét szinte kötelező.

Egy Facebook hirdetés létrehozásának és kezelésnek megvannak a maga jól bevált lépései, amivel Ön is pénzzé teheti ezt a befektetést. Nem csupán plusz bevételt, de újabb vásárlókat, bővülő ügyfélkört is szerezhet.

Az első feladat a célok meghatározása. Mit akar elérni a Facebook kampánnyal? Még több like-ot vagy azt, hogy a honlapját is megnézzék? A következő fontos a kérdés a célközönség elérése: kiket akar megszólítani, elérni és mikor? A jól beállított Facebook reklám azoknak a hírfolyamában fog megjelenni, akiket érdekel a szolgáltatásunk vagy a termékünk. A Facebook reklám különösen sikeres lehet szolgáltatások népszerűsítése céljából, újdonságok beharangozásához vagy pedig arra, hogy még több embert gyűjtsön az oldala kedvelőihez.

A jól célzott stratégia, a kampányonkénti 2-3 jól eltalált üzenet, a megfelelően meghatározott célközönség közelebb viszi a sikerhez. Segítünk ezt megvalósítani!

 

A Facebook hirdetések típusairól

A Facebook hirdetések típusairólA Facebook üzleti oldal alapvető online marketing eszköz. Persze egy Facebook oldal önmagában még nem jelenti azt, hogy magától beindul a siker, tudni kell kezelni is azt. Kezdésként nem árt tisztában lenni azzal, hogy milyen posztokat, milyen Facebook hirdetéseket tudunk szétküldeni a követőknek.

A Facebook hirdetés egyik alapvető fajtája az egyszerű fénykép, amit mindenki ért, sokan megnézik, könnyen, egyszerűen lehet vele kommunikálni. A siker érdekében minél kevesebb szöveggel egészítsük ki, vagy egyáltalán ne írjunk a kép alá semmit.

A video szintén népszerű Facebook hirdetés, amivel izgalmasabbá tehetjük, színesíthetjük az üzleti oldalunkat, illetve egy kitűzött célhoz, kampányhoz is felhasználhatjuk.

A következő a carousel hirdetés, vagyis a galéria, illetve a vele rokon slideshow is a több kép megjelenítése. Ezek a típusú Facebook hirdetések látványosak, érdekesek, hirdetéshez ideálisak.

Szeretne mindent megtudni a Facebook hirdetések lehetőségeiről? Keressen minket bizalommal!

 

Miért bizonyul tökéletes választásnak egy Facebook kampány?

Miért bizonyul tökéletes választásnak egy Facebook kampány?Mostanság rengeteg pozitívumot lehet hallani a Facebook kampányokról, így egyre több vállalkozó dönt amellett, hogy a közösségi oldalon keresztül biztosítja cége, szolgáltatásai vagy termékei népszerűségét.

A Facebook kampányok elsősorban azért kedveltek, mert a hirdetések gyorsan és egyszerűen, célzottan jutnak el a potenciális érdeklődőkhöz, amennyiben maga a kampány megfelelő, jól átgondolt beállításokkal rendelkezik ehhez. Természetesen ahhoz, hogy egy Facebook kampány sikeres legyen, szükség lesz kreatív, figyelemfelkeltő szövegekre és látványos vizuális anyagokra is, így a vállalkozó biztos lehet benne, hogy a lehetséges vásárlók vagy ügyfelek figyelmét fel fogja kelteni cége tevékenysége.

Amennyiben Ön is szeretné megalapozni vállalkozása sikerét, döntsön a Facebook kampány mellett! Ismerje meg a részleteket, a kampányok elindításához és kezeléséhez keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, szakértőink mindenben segítenek Önnek!

 

Érdekesség: a Facebook számokban

kampanyfelugyelet.com_20180618

Napjaink egyik legnépszerűbb közösségi marketing eszköze a Facebookon való reklámozás. Picit nézegetve a statisztikai adatokat, ez nem is meglepő, de ha tovább olvas, Ön is látni fogja, hogy egy cég ma már talán a Facebook kampánnyal érheti el a legtöbb embert.

Ha csak abba belegondolunk, hogy másodpercenként 5 új profil jön létre, már az is elég megdöbbentő. Világszerte nagyságrendileg 3 milliárd Facebook felhasználó van, akik a tavalyi év második felében 9,16 milliárd dollár értékben hirdettek. Közel 85%-uk fiatalabb, mint 45 év, de egyre nő az idősebb korosztály aránya is. Egy átlagos felhasználó naponta nyolcszor látogatja meg a Facebookot, átlagban 20 percre.

Naponta közel 300 millió képet töltünk fel, percenként 510 ezer hozzászólást írunk, 293 ezren frissítjük a státuszunkat. A Facebook értékét 80 milliárd dollárra becsülik.

A számok is azt mutatják, hogy a Facebook olyan népszerűségnek örvend, amit érdemes kihasználni. Cégünk segít, hogy Facebook hirdetéseivel minden eddiginél több embert érjen el, keressen minket bizalommal még ma, hogy holnap indíthassuk Facebook kampányát!

 

Néhány hiba, amelyeket nem szabad elkövetni a Facebook hirdetések során

Néhány hiba, amelyeket nem szabad elkövetni a Facebook hirdetések soránSokan úgy gondolják, hogy felesleges a Facebook hirdetéseket szakértőkre bízni, hiszen mindenki tud néhány sort írni. Azonban az online marketing során, így a Facebook hirdetések terén is sajnos nagyon könnyű mellélőni, és a hirdetés vagy nem éri el a célját, vagy rosszabb esetben még visszafelé is elsülhet a dolog. Nézzünk néhány példát arra, hogy hogyan ne hirdessünk!

Egy Facebook hirdetésre a kép kelti fel a figyelmet. Ha a kép érdekes, akkor fogják csak elolvasni a szöveget is. Figyeljünk oda a minőségre, és arra, hogy illeszkedjen a témához is! Gyakran elkövetett hiba, hogy a hirdetés szövege túl hosszú. Nem itt kell a terméket eladnunk, itt csak annyit kell elérnünk, hogy felkeltsük a figyelmet, és az érdeklődő tovább kattintson a honlapra. Sokan nem a megfelelő célközönséget választják ki, így olyan emberek látják a hirdetést, akiket abszolút nem fog érdekelni.

A Facebook hirdetések adta lehetőségeket érdemes kihasználni, de ez csak úgy lehetséges, ha minden apróságra odafigyelünk. Szakértő csapatunk ebben segít Önnek! Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

 

Hogyan lehet hatékonyabb a Facebook reklámja?

Hogyan lehet hatékonyabb a Facebook reklámja?A Facebook reklámok már jól ismert eszközei az online marketingnek, azonban csak akkor lesznek sikeresek, ha maguk a reklámok is működőképesek. Íme, néhány tanács a hatékony Facebook reklám megtervezéséhez és aktiválásához!

A Facebook reklám tartalmának megírásánál vegyük figyelembe, hogy mi a túl kevés és mi a túl sok. A túl terjengős hirdetést senki nem fogja elolvasni. Sokkal többet érhetünk el a lényegretörő, érdekes információkkal, amik szinte meglebegtetik a többi részletet. Ezzel ösztönözhetjük a felhasználókat arra is, hogy továbblépjenek, és a cég oldalára kattintsanak a további információkért.

Nagyon lényeges a Facebook reklámot kiemelkedő színvonalú képpel, illusztrációval ellátni, hogy felkeltse a figyelmet. A pontos pozícionálással valóban azokat a felhasználókat lehet elérni, akiket célzottan szeretnénk, így minden beállításra ügyelni kell. Akiket elért a Facebook reklám, azoknak minél több oldalt meg kell mutatni, nemcsak a kampányt, de vele együtt a blogot, a youtube profilt stb. is. A Facebook reklámot rendszeresen cserélni kell, mert már 3-4 nap után „elhasználódik”, tehát folyamatosan gondoskodjunk új hirdetésekről.

Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, hogy segíthessünk az eredményes Facebook reklám megtervezésében!

Bízza ránk terméke, szolgáltatása Facebook Hirdetését!

Kérjen ingyenes tanácsadást!

kipróbalom

Share Button

Facebook

Google Plus