Kampányfelügyelet Magyarország kft.

Ahogy tavaly, úgy idén is új trendek jelentek meg a közösségi marketingben, amelyekkel már az év elején érdemes tisztában lenni, majd később alkalmazni is a népszerűsítés érdekében.

A 2018. év a közösségi marketinget tekintve egyértelműen a videózás éve volt, ugyanis a felületeken a legnépszerűbb tartalomtípusoknak a különböző videók számítottak. Ennek akkora hatása volt tavaly, hogy ez az idei trendre is kihat, hiszen a különböző kisfilmek hódítóhadjárata még ezekben a pillanatokban is zajlik. 2019-ben érdemes lesz megismerkedni a közösségi felületeken régóta elérhető élő videózás lehetőségével. Ezek a közvetítések interakcióra buzdítják a nézőket, és lehetőséget nyújtanak a felületeken megtalálható cégeknek, hogy megerősítsék a kapcsolatukat a követőikkel. Az élő közvetítések másik nagy előnye, hogy sokkal őszintébb felvételek készülnek így, mint bármilyen más digitális formátumban. Az őszinteség manapság ritkaságszámba megy, emiatt pedig a nem megrendezett pillanatokat nagyra értékeli a közönség.

Ahhoz, hogy az új közösségi marketing trendeket lehessen használni, megfelelően karbantartott Facebook oldalra van szükség. Ebben, és természetesen más közösségi marketing módszerek kivitelezésében számíthat ránk! Szolgáltatásunk igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Share Button
Kategória: Friss hírek

Comments are closed.

Facebook

Google Plus