Kampányfelügyelet Magyarország kft.

Webáruház bérlés? Miért ne?

Napjainkban rendkívül nagy teret hódít az internethasználat, munkavégzés tekintetében és magánéletünkben egyaránt. A világháló életünk szinte minden területén számos lehetőséget kínál, utat nyit információszerzéshez, kommunikációhoz, ügyintézéshez, és akár vásárláshoz is. Ez utóbbit illetően beszélhetünk különféle adok-veszek típusú honlapokról, az online kereskedelem világában azonban a webáruházak örvendenek a legnagyobb népszerűségnek.

kipróbalom

A webáruházak mai rohanó világunkban kényelmes megoldást nyújtanak a vásárlásra. Míg korábban több üzletet fel kellett kutatnunk, ha valamit szerettünk volna megvásárolni, ma a különféle webáruházak széles kínálatának köszönhetően néhány kattintással megvehetjük a kiszemelt terméket, melyet akár házhozszállítással is kérhetünk, így ki sem kell mozdulnunk otthonunkból. Ez a vásárlási lehetőség a több órás üzletből-üzletbe járkáláshoz, hosszadalmas sorban álláshoz, zsúfolt tömegközlekedési eszközökön való szállításhoz képest minden szempontból egyszerűbb és komfortosabb megoldást kínál. Nem meglepő hát, hogy a webáruházak rendkívüli népszerűségnek örvendenek napjainkban.

Mindezek értelmében minden kereskedelemmel foglalkozó cégnek szüksége van egy webáruházra, hiszen ezáltal jelentős forgalommal gyarapodik üzlete, ami természetesen bevétel növekedéssel is jár. Fontos tudnia, hogy webáruházat készíttetni rendkívül költséges megoldást jelent. Manapság azonban, szinte mindent, amit megvásárolhatnánk, bérelhetünk is.

Miért ne bérelhetne webáruházat?

A webáruház bérlésnek köszönhetően hatalmas összegeket takaríthat meg cégének, miközben egy tökéletesen üzemelő kereskedelmi oldalon kínálhatja termékeit. A webáruház bérlés esetében csupán havidíjat kell fizetnie, ami töredéke a készítés díjának. Bérelt webáruházát profi kivitelezéssel, az Ön igényeinek megfelelően, cége profiljához és termékei sajátosságaihoz igazítva veheti birtokba.

A Kampányfelügyelet Magyarország Kft. csapata nagyszerű lehetőséget kínál Önnek, ha szeretne egy modern kereskedelmi formát alkalmazni. Bérelje tőlünk webáruházát és hozzáértő, tapasztalt munkatársaink segítségével egy igényes és stílusos weboldalon keresztül bonyolíthatja cége kereskedelmét!

kipróbalom

Webáruház bérlés vagy saját szoftver?

Egy webáruház üzemeltetésének két alternatívája létezik; kész szoftver megvásárlása vagy webáruház bérlés. Melyiket érdemes választani?

A kész webáruház szoftver esetében egyértelmű előnnyel jár az, hogy a webáruházra csak egyszer kell pénzt kiadni, de onnantól kezdve a szoftver tulajdonosává válunk. Azonban figyelembe kell venni, hogy a webáruház szoftver üzemeltetéséhez is külön tárhely szükséges, amivel, hanem rendelkezünk, bérelnünk kell éves vagy havi díj ellenében. Amennyiben a szoftvert fejlesztik, az újdonságokat külön kell telepítenünk.

A webáruház bérlés ezzel szemben folyamatos bérleti díj kiadást jelent, de ennek megvannak a maga előnyei. Ha a webáruházat béreljük, nem kell saját magunknak szoftvert telepíteni, beállításokat létrehozni, hiszen egy kész rendszert kapunk használatra. A bérelt szoftver is a szolgáltató tárhelyéről fut, így azt sem kell külön bérelni a használathoz. Habár nem férhetünk hozzá a forráshoz, mégsem kell aggódnunk a változtatások miatt, hiszen az újítások, frissítések automatikusan megjelennek a bérelt webáruházban is.

A webáruház bérlés kényelmes, kedvező árú megoldást kínál minden cégtulajdonosnak. Győződjön meg róla Ön is, és a részletekért forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

kipróbalom

Az online piactér, mely meghozza a várt sikereket!

A mai rohanó világban az online szféra kihasználatlansága a legnagyobb hiba, melyet egy vállalkozás elkövethet. Különösen abban az esetben, ha a cég profilja az értékesítés. Legyen szó szolgáltatásról vagy adott termékekről, az online piactérben való jelenlét szükséges a sikeresség érdekében!

Webáruház bérlési szolgáltatás igénybevételével számtalan előnyben részesülhet cége! De miért is érdemes nyitni az online világ felé?

  • Szélesebb terjeszkedési felület – Webáruház bérlésével kitárulkozik a világ, és a föld bármely szegletében elérhetjük potenciális ügyfeleinket/vásárlóinkat.
  • Letisztultabb, egyszerűbb vásárlási folyamat – Akár nemzetközi, akár hazai piacon leegyszerűsödik a vásárlás folyamata. Nincs sorban állás, valósak a készletek és pár kattintással otthonukból vásárolhatnak ügyfeleink.
  • Biztonságos – Webáruház bérlésével mind a vásárlás folyamata, mind az utána következő tranzakciók biztonságosabbak.

Miért ne használná ki az online tér terjeszkedését a saját vállalkozása eredményességének érdekében? Forduljon szakértő munkatársainkhoz, és mi segítünk Önnek sikerei elérésében!

kipróbalom
 

A kezdőknek is előnyös a webáruház bérlése!

webáruház bérlésAz online platformokon lebonyolított kereskedelem nagyon sikeres napjainkban. Aki úgy dönt, hogy belevág, szinte biztos nyereségre számíthat. Ehhez persze nem árt néhány jó döntést is meghozni, különösen akkor, ha még nincs igazán tapasztalata ezen a területen

A webáruház elindításához szükség van magára a webáruházra, ahová a termékek és az információk is fel vannak töltve. A webáruház bérlése mindenképpen előnyös megoldás, főleg azok számára, akik először vágnak bele egy ilyen vállalkozásba.

A webáruház bérlése megadja a lehetőséget, hogy minél kevesebb hibát vétsen valaki, hiszen ezeknek az oldalaknak már egy előre elkészített változata áll a rendelkezésünkre. Amellett, hogy nem az ügyfélnek kell az elkészítéssel foglalkozni, segítséget is kaphat az üzemeltetőtől, illetve az ügyfélszolgálattól. Ha bizonytalan, vagy kérdése van, segítenek neki, de még oktatást is nyújtanak a használattal kapcsolatban.

Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, ha a webáruház bérlése mellett döntött, és vágjon bele a sikeres üzletbe!

kipróbalom
 

Nyisson a korszerű marketing eszközök felé!

webáruház bérlésManapság is gyakran előfordul, hogy valaki ragaszkodik a régi értékekhez, módszerekhez és normákhoz. Ezzel semmi gond addig, amíg ezzel az attitűddel nem hátráltatja vállalkozása sikerességét. Az internet nyújtotta előnyöket nem kihasználni az egyik legnagyobb hiba, melyet egy vállalkozó elkövethet a modern korban!

A webáruház bérlését ugyan főként multinacionális vállalkozások szokták alkalmazni, ám egy kis- vagy középvállalkozás sikerességében is fontos szerepet játszhat. Gondoljon csak bele, mekkora hátrányt jelent, ha a vállalkozása székhelye nincs eléggé forgalmas helyen, vagy esetleg nem tudja elérni termékeivel a célközönséget. A webáruház bérlése erre nyújt megoldást! Segít, hogy a világ bármely pontjára eljuttassa termékeit, anélkül, hogy a székhelyet, vagy az üzlethelyiséget költöztetné.

A webáruház bérlése emellett arra is megoldást kínál, hogy áttekinthetőbbé tegye kínálatát, melyet az online marketing eszközeinek köszönhetően azonnal meg is találhatnak a potenciális érdeklődők. Forduljon hozzánk bizalommal, és használja ki üzleti sikerei érdekében az internet nyújtotta lehetőségeket!

kipróbalom

Webáruház: saját vagy bérelt?

Webáruház: saját vagy bérelt?A webáruház bérlés gyors megoldást jelent azok számára, akik azonnali megoldásokat keresnek. Egy bérelt webáruház már a maga teljesen kész voltában kerül a bérlőhöz, ami azonnal használatra kész. Nincsen szükség hozzá egy külön szoftver megvásárlására és telepítésére. Egy saját szoftver esetében az ára mellett az sem elhanyagolható szempont, hogy szabad tárhelyet foglal. A webáruház bérléshez nem kell saját tárhelyet felszabadítania, mert a szolgáltató tárhelyéről fut az Ön által használt webáruház.

A központi tárhely további előnye amellett, hogy a fenntartás költségeit és a beüzemelés feladatait nem nekünk kell intézni, a folyamatos frissülés. A központi tárhelyen a szolgáltató rendszeresen gondoskodik arról, hogy minden újdonság, frissítés, javítás, új funkció megjelenjen a webáruház rendszerében, ezért a bérlőnek már ezzel sem kell foglalkoznia.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a legkedvezőbb megoldást! A webáruház bérlés kezdő, vagy akár régóta működő vállalkozásoknak is ideális választás! Tudjon meg többet a részletekről!

kipróbalom

E-kereskedelem? Webáruház bérlés!

E-kereskedelem? Webáruház bérlés!

Saját vállalkozást indítani ma már nem lehetetlen, ráadásul a rendelkezésünkre álló lehetőségekből válogatva olyan formában tálalhatjuk azt, amilyenben szeretnénk. Méltán népszerű megoldás a webáruház, akár a saját otthonából, dolgozó szobájából is működtethet valaki egy webshopot, hiszen elsősorban internet kell hozzá.

Az e-kereskedelem egyik alapfeltétele a webáruház megléte. Ön döntött már, hogy vásárol egy saját szoftvert vagy inkább a webáruház bérlés az, ami szimpatikusabb? Keressen minket bizalommal, és szívesen segítünk abban, hogy a legelőnyösebb ajánlatot válassza! Egy induló vállalkozás esetében ez cseppet sem mellékes, hiszen még sok minden bizonytalan. Ossza be okosan a forrásait, és vegyen birtokba egy már kiforrott, jól működtethető webáruházat!

Döntsön a webáruház bérlés mellett, válasszon egy olyan felületet, amiben minden újítás, frissítés és változtatás működik, és Ön a fontosabb dolgokba fektetheti az energiáit! Elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és több információhoz juthat webáruház bérlésről!

kipróbalom

 

Ne hagyja ki ezt a kedvező lehetőséget!

Lépjen kapcsolatba velünk a 06-1/336-0433-mas telefonszámon vagy a kapcsolat@kampanyfelugyelet.hu e-mail címen keresztül és ossza meg velünk elképzeléseit!

 Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Share Button

Facebook

Google Plus