Kampányfelügyelet Magyarország kft.

Kerüljön a találati listák élére keresőoptimalizálással!

Mi is az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálásra gyakorlatilag a Google robbanásszerű fejlődésének melléktermékeként tekinthetünk. Manapság ugyanis majdnem minden internet használó a Google-t használja, ha vásárlás előtt információt szeretne gyűjteni a termékről vagy szolgáltatásról. Az, hogy cégünk az első találatok között szerepeljen, kétféleképpen érhető el:

 • – szponzorált hirdetéssel
 • – keresőoptimalizálással

A szponzorált hirdetések a találati lista tetején illetve alatt, valamint jobb oldalt helyezkednek el, attól függően milyen a hirdetői verseny, és mennyit fizetünk egy kattintásért. Mindezek fényében érthető, hogy mindenki a bal oldali természetes lista élére szeretne kerülni, hiszen így érheti el a legnagyobb látogatottságot. A megfelelő kulcsszavak alkalmazásával lehetővé teszi, hogy az Ön terméke vagy szolgáltatása igen előkelő helyezést érjen el a bal oldali listán.

kipróbalom

Miért van szüksége keresőoptimalizálásra?

 • – mert ennek a módszernek az alkalmazása sokkal hatékonyabb, és kedvezőbb, mint a fizetett hirdetéseké
 • – a szolgáltatás segítségével, sokkal több potenciális ügyfél találja meg
 • – mert a magasabb látogatottságnak köszönhetően ügyfélköre is bővülhet, nőhet a megrendelések száma és így az Önök bevétele is

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy amennyiben igénybe kívánja venni a keresőoptimalizálás szolgáltatást, mindenképpen bízza azt profikra!

Több 10.000 keresőoptimalizált kulcsszóEgyrészt, mert az eszköz eredményes alkalmazása komoly szakértelmet és tapasztalatot követel. Másrészt a keresőoptimalizálásra léteznek illegális módszerek is, melyek komoly büntetéssel járnak. Ilyen esetben a hirdető oldalt akár ki is tilthatják a rendszerből.

Amennyiben cégünket választja, garantáljuk, hogy:

 • – csak tiszta, legális módszerekkel dolgozunk
 • – a megfelelő kulcsszavak alkalmazásával cége előrébb kerül a természetes találati listán
 • – oldalának látogatottsága megnő
 • – figyelembe vesszük a Google változó algoritmusait

A Google ugyanis időről időre változtatja algoritmusait, melyek alapján a találati listák létre jönnek. A folyamatos változtatás célja, hogy a listák relevánsak maradjanak. Az új algoritmusok megismerése pedig kiemelkedően fontos a további sikerek szempontjából.

Szakképzett kollégáink segítségével növelheti az oldal látogatottságát!

kipróbalom

Keresőoptimalizálás fontossága a mai marketing világában

keresőoptimalizálásMiért fontos a keresőoptimalizálás? Miben segít? Szeretné, hogy cége sikeres legyen az online világban is?

Hiába van egy jó weboldala, ha a potenciális vásárlók nem bukkannak rá, miközben az olyan specifikus problémáikra keresik a választ, melyben az Ön cége segíteni tudna. A keresőoptimalizálás pontosan ezért kulcsfontosságú, hogy a különböző keresőmotorokat használó, gigantikus keresőoldalak (mint például amilyen a Google is, melyet több millió ember használ naponta) egy-egy kulcsszó alapján az Ön weboldalát mutassák elsőként.

A professzionális keresőoptimalizálás segítségével nem csak hogy pénzt spórolunk Önnek, de képesek vagyunk az első három keresési találat közé is bejuttatni vállalkozását!

Hogy kerül képbe a pénzspórolás?
A különböző keresőweboldalakon – bizonyos összegért cserébe – igénybe veheti, hogy fizetett hirdetése az összes találati eredmény előtt szerepeljen, ám a mi szolgáltatásunk segítségével erre nem lesz szüksége, fizetett hirdetés nélkül is előre juttatjuk Önt!

Miért fontos a jó weboldal?

weboldalak Tudta Ön, hogy egy jó weboldal rengeteg megrendelőt csábíthat a cégéhez? Azelőtt, hogy az internet ennyire széles körben vált volna elérhetővé, mint manapság, a vállalkozásoknak sokkal kevesebb lehetőségük volt arra, hogy hirdessék magukat. Ehhez képest a technika korában a weboldalak olyanok a cége számára, mint az embereknek a ruha – meghatározzák az első benyomást, és ékes példáját adják annak, hogy ki mennyire igényes.

Gondoljon csak bele, ugye Ön sem bízna fontos feladatokat olyanokra, akik szakadt ruhában állnak Ön elé komoly ajánlatokkal?

Ha jó benyomást szeretne kelteni, akkor adjon arra, hogy milyen a cége weboldala! Nem csak a bizalom elnyerésében segíthet egy stílusos külső, hanem a megfelelő figyelemfelkeltő eszközökkel emlékezetessé is tehető egy honlap az odalátogatók számára. Amennyiben igazán jó eredményt szeretne, ne feledkezzen meg weboldala keresőoptimalizálásáról se, hogy minél többen eltalálhassanak Önhöz!

Ha felkeltettük az érdeklődését keressen minket bizalommal honlap keresőoptimalizálással kapcsolatban, szakértőink állnak rendelkezésére!

További tájékoztatásért forduljon hozzánk!

Online marketing eszköz: a SEO

SEOA SEO, mint rövidítés, az angol „Search Engine Optimization” kifejezésből származik, melynek jelentése magyarra lefordítva egyszerűen „keresőoptimalizálás”. Ez a kifejezés, és maga a folyamat is, azóta létezik, amióta az első keresőweboldalak megjelentek az interneten – ez nagyjából 1993-ra tehető.

A keresők találati listája akkor a következők szerint alakult:

 • Először a tartalom és a tulajdonos által megadott kulcsszavak számítottak.
 • Később a népszerűség lett az elsődleges szempont.
 • Mindezek után fontossá vált az is, hogy egy látogató mennyi időt tölt a weboldalon.

Ma már tudjuk, hogy ennyi nem elég ahhoz, hogy a Google keresőlistájában a legjobb helyet foglalja el weboldalunk. A fentebb felsorolt lista azóta kibővült, és nem elég csak 1-1 dolgot kiemelni belőle: minden felsorolt szempontot figyelembe kell vennünk és használnunk is kell azokat. Hogy ez pontosan mit jelent? Kulcsszavakat, ajánlásokat, duplikációmentes tartalmakat és egy profi céget, aki segít ezeket kivitelezni!

Ne feledje: Ha keresőoptimalizálás, akkor Kampányfelügyelet Magyarország Kft.!

A sikeres weboldal eszköze a keresőoptimalizálás

Szolgáltatást, terméket hirdető honlapból sok van, de sikeres weboldalból annál kevesebb. A keresőoptimalizálás segítségével könnyedén elérhető, hogy az Ön honlapja is a találati lista élére tornássza fel magát, a látogatók száma megsokszorozódjon és Ön felkerüljön a Google térképre.

A keresőoptimalizálás sikere a következőkön áll vagy bukik. A minőségi, informatív, érdekfeszítő tartalom, és a jól megválasztott kulcsszavak természetesen elsőbbséget élveznek, de nem képesek mindent eladni. A vizuális ingerek éppoly fontosak, így a tartalmak elkészítésénél sosem árt egy-egy reklámvideó, szemléltető ábra, látványos kép beszúrása sem.

A hosszabb szövegek jó ötletnek bizonyulhatnak, de minden esetben törekedjünk az eredeti, megkapó tartalmakra, a minőségre és a stílusra, mintsem az ömlesztett, sablonos, semmitmondó szövegekre. A minőség mindig a mennyiség előtt kell hogy legyen!

Ha meggyőztük, Önnek csak annyi a dolga, hogy felkeres minket és ránk bízza a sikeres keresőoptimalizálás kiépítését!

Mi is a SEO célja?

keresőoptimalizálásHa valaki online felületen szeretné bővíteni cége vásárlókörét, akkor hamar meg fog ismerkedni a SEO kifejezéssel. A SEO nem más, mint a Search Engine Optimization, vagyis keresőoptimalizálás, mely az online marketing alapköve.

De mi is pontosan a SEO? A keresőoptimalizálás lényege, hogy egy honlap látogatottságát pontosan meghatározott kulcsszavak, kifejezések segítségével növeljük. Célja, hogy az adott honlap a találati lista első helyére kerüljön, ezáltal ismertté téve a potenciális vevők körében. Hazánkban a SEO teljes mértékben a Google-re épít, nem véletlenül, hiszen a Google keresőjét használják ebben a térségben a legtöbben.

A keresőoptimalizálás eszközei igen szerteágazóak, ezért a hatékonysághoz olyan összetett szakértelem szükséges, mely magába foglalja a széleskörű marketing ismereteket, folyamatosan bővülő informatikai tudást, sokoldalú tapasztalati hátteret és kreativitást.

Cégünk szakemberei valamennyi szükséges ismeret és készség birtokában segítenek Önnek is, hogy a keresőoptimalizálás segítségével népszerűsítse cégét! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keresőoptimalizálással sokkal könnyebben megtalálják vállalkozását az érdeklődők!

Keresőoptimalizálással sokkal könnyebben megtalálják vállalkozását az érdeklődők! Szolgáltatásai, termékei az interneten is elérhetőek, azonban úgy érzi, nem kap kellő figyelmet vállalkozása? Szeretne hatékony, kedvező megoldást találni ahhoz, hogy célközönsége könnyedén meglelje webáruházát vagy honlapját? Ha a kérdésekre igennel felelt, valószínű, hogy az Ön weboldala még nem keresőoptimalizált!

A keresőoptimalizálásnak köszönhetően sokkal egyszerűbben megtalálhatják Önt az ügyfelek az interneten keresztül, vagyis ezután nem érezheti azt, hogy feleslegesen költött volna vállalkozása webes megjelenésére. Mivel a keresőoptimalizálás rendkívül összetett, ráadásul folyamatos felügyeletet igényel, érdemes szakemberekre bízni ennek megvalósítását. A hozzáértők tisztában vannak azzal, hogy milyen eszközöket érdemes alkalmazni és melyek azok a népszerű kulcsszavak, amelyeket, ha alkalmaznak a keresőoptimalizálás során, garantált, hogy az első helyek egyikére kerül a keresők találati listájában.

Ha Ön is szeretne ezekre az előnyökre szert tenni, éljen a keresőoptimalizálás lehetőségével, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ismerje meg a honlap SEO (Search Engine Optimization), vagyis a keresőoptimalizálás előnyeit!

Szeretné, hogy többen kattintsanak weboldalára, és ezáltal megnövekedjen az ügyfélköre? Mi a segítségére lehetünk ebben a honlap SEO, vagyis a keresőoptimalizálás alkalmazásával!

A honlap SEO, vagyis a keresőoptimalizálás lényege, hogy a kulcsszavakat helyezzük előtérbe. Ez azért fontos, mert ha egy leendő ügyfél rákeres egy adott kulcsszóra a keresőben, az az Ön weboldalát elsők közt dobja majd fel a találatok között. Ez Önnek pedig azért lehet jó megoldás, mert így sokkal többen keresik majd fel a weboldalát, és ismerhetik meg az ön termékeit, vagy szolgáltatásait, melynek révén sokszorosára is növekedhet az ügyfélköre. Ahhoz, hogy a weboldala sikeres legyen, érdemes ezt alkalmazni, és mi a segítségére lehetünk ebben!

Ha szeretné igénybe venni a honlap SEO-t, vagyis a keresőoptimalizálást, hogy weboldalának forgalma megnövekedjen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Share Button

Facebook

Google Plus