Kampányfelügyelet Magyarország kft.

Nem ért az online marketinghez?

Szeretné honlapját az interneten népszerűsíteni?

kupon4_fekvoHasználja a Google hirdetést! A világ első számú keresőóriásával gyorsan növelheti honlapja látogatottságát!

A Google Hirdetés hatékonysága az Adwords segítségével kiválasztott kulcsszóban, kulcsszavakban rejlik:

 • – a keresési és találati arányok, valamint cége tevékenységének tekintetében választjuk ki a legrelevánsabb, legkeresettebb kulcsszavakat;
 • – az internetes felhasználók csak akkor látják hirdetését, ha az adott kulcsszó-összetételre rákeresnek;
 • – tehát csak a potenciális ügyfelek, a termék megvásárlása, szolgáltatás igénybevétele iránt érdeklődők látják hirdetését;
 • – ám ők már a keresési találatok első oldalán vagy jobb oldalt találkoznak vállalkozása hirdetésével.

 

A Google Adwords másik nagy előnye a magas fokú költséghatékonyság, hiszen:

 • – csak a tényleges látogatók után kell fizetnie;
 • – napra vagy kattintásra lebontva szabhatja meg a költségkeretet;
 • – időben vagy földrajzilag szűkítheti a hirdetések megjelenését.

kipróbalom

750 millió forint google hirdetési tapasztalatAz időbeli beütemezés, a területi szűkítés azért kedvező a hirdetési költségek szempontjából, mert így például szezonális termék, szolgáltatás esetén csak akkor kell fizetnie a hirdetésért, amikor annak valóban keletje van. Beállíthatja azt is, hogy csak nyitva tartási időben jelenjenek meg hirdetései. Így tevékenysége, földrajzi elhelyezkedése szerint azokat a felhasználókat célozza meg, akik a jövőben nagyobb valószínűséggel generálnak konverziót, vásárolnak, felveszik Önnel a kapcsolatot, vagy válnak hosszú távon ügyféllé.

Kampányfelügyelet szolgáltatásunkba emellett beletartozik az Adwords hirdetés folyamatos ellenőrzése is.

Ez a következőt jelenti:

 • – a kampány analízis során mérhető eredményekkel tudunk szolgálni a látogatók és kattintások számáról;
 • – hónap végén összefoglaló jelentést küldünk a részletes adatokról, mint például:
 • – az érkezési oldalon való landolás után mennyi időt töltött a látogató az Ön honlapján, illetve megnézett-e valamilyen aloldalt;
 • – a Google hirdetésen keresztüli látogatások közül hány vezetett konverzióhoz, hírlevél feliratkozáshoz, vásárláshoz.

Kampányfelügyelet szolgáltatásunk tehát segít, hogy honlapja látogatottságát növelő, követhető és szabályozható költségvetésű kampányt indíthasson el!

Az Adwords hirdetések mérhető eredménnyel szolgálnak, így mi is a folyamatosan változó trendekhez, aktualitásokhoz tudjuk igazítani a hirdetési szöveget, hogy ne vesszen kárba a pénze. Munkánk részeként felügyeljük a kampány eredményességét és büdzséjét, hogy az idővel egyre hatékonyabban növelje honlapja látogatottságát.

Kérjen tőlünk ingyenes tanácsadást, állapotfelmérést!

kipróbalom

 

Tudnivalók a Google AdWords hirdetésről

Tudnivalók a Google AdWords hirdetésrőlManapság minden az online marketing mellett szól, hiszen az offline eszközök a kimutatások szerint nagyobb részt nem vezetnek azonnali vásárláshoz. Alapvető szokás, hogy a vevők a vásárlás előtt még tájékozódnak az interneten az adott termékről, szolgáltatásról.

Egy cég sikerét jelentősen meghatározza, hogy hányadik helyen szerepel a Google találati listáján. A Google AdWords hirdetések segítségével az adott vállalkozás honlapja előkelő helyen fog szerepelni adott keresési kifejezésekre. A Google AdWords hirdetés hasznos segítséget nyújthat minden olyan cég számára, ahol a cél az ügyfélkör bővítése, hiszen számtalan hirdetési lehetőségre van mód.  A Google AdWords segítségével a cégek könnyedén kapcsolatban tudnak maradni a potenciális vevőkkel, fenntartva így a folyamatos érdeklődést és vásárlói kedvet.

Virágoztassa fel vállalkozását, és éljen a Google AdWords hirdetés nyújtotta lehetőséggel! Éljen cégünk szolgáltatásaival, és lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!

 

Mit nyerhet a Google AdWords hirdetéssel?

Mit nyerhet a Google AdWords hirdetéssel?Sok cég küszködik azzal a problémával, hogy egyszerűen nem jut el elég megrendelőhöz a szolgáltatásuk híre, ezért nem tudják azt a bevételt kitermelni, amit szeretnének. A Google AdWords hirdetés ilyen esetekben nyújthat viszonylag gyors és roppant hatékony megoldást.

Miért jó Önnek, ha belefog a Google AdWords hirdetés használatába?

 • A megfelelő kulcsszavak beállításával könnyebben érhető el, hogy olyan ügyfelek érkezzenek az oldalára, akik valóban azt a terméket vagy szolgáltatást keresik, amit kínálni tud.
 • Ön gazdálkodhat azzal, hogy mennyit szeretne a hirdetésre költeni, hiszen kattintás alapú rendszerről van szó.
 • Minden hónapban lehetősége lesz arra, hogy átnézze az elért eredményeket, esetleg a kapott statisztikák alapján fejlessze tovább a weboldalát, vállalkozását, így a Google AdWords hirdetés nem csak reklámként funkcionálhat, hanem reális képet ad a keresletről.

Bízza Ön is profikra a feladatot, ha szeretne igazán eredményes lenni! Kollégáink már várják a jelentkezését!

 

kipróbalom

Örömmel állunk rendelkezésére!

Google Adwords Nyilatkozat

Share Button

Facebook

Google Plus