Kampányfelügyelet Magyarország kft.

Népszerűsítse cégét a Facebookon!

Ma már meglepődünk, ha valakiről kiderül, hogy „nincs fent a Facebookon”. Ez nem csak a magánszemélyek esetén igaz, de lassan a vállalatoknál is alapkövetelmény, hogy megjelenjenek a közösségi portálon. Ennek egyik legjobb eszköze a céges profil.

Ha az Ön vállalkozásának saját Facebook profilja van,

kipróbalom

Mivel a Facebook ismeretségi hálók óriási szövevénye, ha valaki „likeolja” oldalát, azt akár több száz másik ember is látni fogja. Az új érdeklődőkből ügyfelek lehetnek, akik a „like” gomb megnyomásával kifejezhetik tetszésüket.

Az oldalon keresztül párbeszéd jöhet létre a vevő és az eladó között. A Facebook segítségével jobban megismerheti célcsoportját és adatbázisokat is építhet.

Cégünk olyan Facebook oldalt készít Önnek,

  • – amivel garantáltan elégedett lesz Ön is és a felhasználók is
  • – ami teljes körű tájékoztatást nyújt a vállalkozásáról
  • – amivel potenciális vásárlókat szerezhet

Ha szeretné kedvező áron és HATÉKONYAN népszerűsíteni vállalatát, forduljon hozzánk bizalommal!

Profi kollégák segítségével valóra váltjuk elképzeléseit!

Legyen jelen: a céges Facebook oldal

A Facebookot ma már senkinek sem kell bemutatni, hiszen szinte mindannyian használjuk ezt a közösségi média felületet kapcsolattartásra, tájékozódásra, kapcsolatépítésre, kommunikációra a magánéletben. De mi a helyzet az üzleti élettel?

Egy cég ma már nem engedheti meg magának, hogy ne legyen jelen a Facebookon. A céges Facebook oldal minden modern online marketing stratégia szerves részét képezi, hiszen elképesztő lehetőségek rejlenek benne, ha a potenciális célközönség eléréséről van szó. Persze a Facebook önmagában még nem jelent biztos receptet a sikerre, de egy komplex online marketing terv részeként mutatja az utat, merre haladjunk a helyes irányba.

A céges Facebook oldal lehetőséget nyújt arra, hogy kommunikáljon vásárlóival, ügyfeleivel, első kézből kapjon hiteles visszajelzéseket termékeiről, szolgáltatásairól, de ahhoz is kiváló eszköz, hogy felvegye a versenyt a konkurenciával, népszerűbbé válhasson.

Amennyiben meggyőztük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza ránk céges Facebook oldala és közösségi marketingje kialakítását!

kipróbalom

Milyen a jó Facebook poszt?

Az nem kérdés, hogy egy cégnek mindenképpen érdemes létrehoznia saját Facebook oldalt, hiszen potenciális vevők végtelen sorát érheti el vele. De mi a helyzet a posztokkal? Mit és hogyan érdemes kitenni ahhoz, hogy minél több embert érjen el és minél többen kattintsanak rá?

Alapvetően elmondható, hogy egy jó Facebook poszt tartalmaz képet és kattintható linket, rövid, lényegre törő, figyelemfelkeltő és időszerű. A hosszát tekintve a legjobb, ha csak egy-két, maximum három mondatból áll. Ennyiben már közölhető a lényeg, viszont ha hosszabb, azt már nem olvassák el az emberek. Ha tartalmaz linket a Facebook poszt, arra sokkal többen rákattintanak, mintha még külön keresni kell az elérhetőséget. Egy találó képpel pedig könnyen felkelthetjük az érdeklődők figyelmét.

Érdemes odafigyelni az időszerűségre: posztoljunk szezonális termékekről, ünnepekhez kapcsolódóan, vagy éppen aktuális akciókról!

Ha szeretné, hogy Facebook oldala mindig naprakész legyen és olyan posztok jelenjenek meg rajta, amikre sokan rákattintanak, bízza ránk a közösségi marketinget!

A közösségi marketingben rejlő lehetőségek

A modern világ egy globális eszközre épül, melyet úgy ismerünk, internet. Ez a szféra lehetővé teszi, hogy egy induló vállalkozás is hatalmas ismertségre és népszerűségre tegyen szert! Azonban, hogy ez megvalósulhasson, fontos tisztában lenni a lehetőségekkel, és azok használatával.

A közösségi marketing remek eszköze lehet annak, hogy termékeinket vagy szolgáltatásainkat széles körben tegyük ismertté. Azonban, ha nem megfelelően alkalmazzuk, a közösségi marketing könnyen buktatóként szolgálhat.

Mi a megoldás tehát? Szakemberekhez fordulni! Segítségükkel ugyanis sikeresen veheti az akadályokat, és előnyére fordíthatja a közösségi marketing által nyújtott minden lehetőséget! Egyszerűen, kevés energia befektetésével hatalmas sikereket elérni? Nagyszerűen hangzik, igaz?

A segítségünkkel mindez lehetséges! Ha Ön is szeretné kihasználni az internet üzleti lehetőségeit, forduljon hozzánk bizalommal, és alkalmazza a közösségi marketing stratégiát vállalkozása népszerűsége érdekében!

kipróbalom

Közösségi marketing: hasznos tanácsok Facebook posztok írásához

Közösségi marketing: hasznos tanácsok Facebook posztok írásáhozAz online marketing egyik hatékony eszköze a közösségi oldalakon való aktív jelenlét. A Facebook hirdetések, Facebook kampányok mellett a rendszeres posztolással is tájékoztathatjuk a célközönséget, fenntarthatjuk a követők érdeklődését. Ám nem mindegy, hogy mit, mikor, hogyan posztolunk.

A Facebook posztok hosszát 50 és 100 karakter között érdemes behatárolni. A túl hosszú posztokkal nem tudjuk megragadni a figyelmet, leggyakrabban nem is olvassák el őket. Az információ dömping közepette átlagosan 8 másodperc áll rendelkezésre egy felhasználó figyelmének megragadásához. Ennek érdekében mindig legyen kép a szöveg mellett, ezzel meg lehet ragadni a tekintetet.

Heti egy poszt a minimum, de az sem mindegy, hogy azt mikor tesszük közzé. A hatékony közösségi marketinget elemző statisztikák alapján tájékozódhatunk, így például igaz, hogy a reggeli órákban, ebédidőben és hétvégén a leginkább aktívabbak az emberek Facebookon, de nem mindegy, hogy mi jellemzi az adott célcsoport aktivitását.

Amennyiben azt szeretné, hogy üzleti Facebook oldala maximálisan hatékony legyen, keressen minket bizalommal közösségi marketing kapcsán!

kipróbalom

Modern marketing praktikák – Hozzon létre céges Facebook oldalt!

Modern marketing praktikák – Hozzon létre céges Facebook oldalt! Manapság egyre több vállalkozás jelenik meg a közösségi oldalakon is, ami nem véletlen, hiszen a legtöbb esetben sokkal hatékonyabb marketing eszközöknek bizonyulnak a Facebook kampányok, mint az egyszerű megjelenések a webes találatokban. Ha Ön is hatékony megoldást választana vállalkozása népszerűsítésére, készíttessen céges Facebook oldalt kollégáink közreműködésével!

Ahhoz, hogy akár több Facebook kampányt lefuttasson, mindenképp céges Facebook oldalt kell készíttetnie. Ezt érdemes szakértőre bíznia, aki kellően jártas a Facebook hirdetések kezelésében és tisztában van azzal, hogy milyen beállításokat kell alkalmazni ahhoz, hogy eljussanak a célközönséghez vállalkozásának szolgáltatásai, vagy termékei! Munkatársaink naprakészek a Facebook kampányok terén, tisztában vannak a legújabb funkciókkal is, és ha szükséges, a hatékonyság érdekében módosítanak a beállításokon!

Bízza ránk vállalkozása sikerét! Céges Facebook oldal készítésével kapcsolatban keressen meg bennünket, és élvezze a közösségi oldalak nyújtotta marketing előnyöket!

Share Button

Facebook

Google Plus