Kampányfelügyelet Magyarország kft.

A Facebook minden cégnél alapvető marketing eszköz, nélküle nem lehet ma már internetes jelenlétet abszolválni. Persze nem mindegy, hogy hogyan csináljuk: lehet jól és rosszul is. Nem árt egy kis gyorstalpaló Facebook kezelésből, így elkerülhetjük a szarvashibákat, és tudatosabban menedzselhetjük a Facebook kampányokat.

Könnyedén megtudhatjuk, hogy melyik Facebook kampány a legjobb, ha nem mulasztjuk el használni az olyan eszközöket, mint amilyen a Google Analytics URL, ami megmutatja, hogy mennyire volt népszerű az adott kampány a közönség körében. A célzást sokféleképpen kiaknázhatjuk, ezért érdemes tisztában lenni azzal, hogy hogyan tudjuk használni. Ne hagyjuk ki természetesen a célcsoportunkat, de érdemes a hozzájuk hasonló felhasználókhoz is eljuttatni az aktuális Facebook kampányunkat. A célzás ezen kívül még egyéb lehetőségeket is tartogat: a bejegyzést ki lehet emelni, de érdemes minél több felhasználót becélozni, nem csak a követőket és a követők ismerőseit.

Úgy gondolja, nem tud mindent kézben tartani? Forduljon hozzánk megadott elérhetőségeinken, és bízza ránk Facebook kampányait!

Share Button
Kategória: Friss hírek

Comments are closed.

Facebook

Google Plus